Husqvarna SUPERFLOOR™ Satin

Beltéri alkalmazásra ajánlott padló, félig láthatóvá tett agerrátummal, és közepesen fényes megjelenéssel.

A csiszolt beton kiváló választás csarnokokba

satin

Finoman csiszolt felső rétegével a Husqvarna Superfloor SATIN a legegyszerűbb padlófajta. A beton szerkezetétől függően a kőszerkezet egyáltalán nem, vagy csak alig lesz látható. Az elkészült SATIN padló általában matt hatású, kopásálló. Kisebb igénybevételű helyiségekben érdemes alkalmazni.

A Husqvarna Superfloor™-ként kialakított betonpadló azonnal használatba vehető, és kezdettől jellemző rá az egyenletesség, kiváló tisztíthatóság, jó súrlódási ellenállás, nagyfokú kopásállóság és kimagasló tartósság. A padlót rendkívül könnyű tisztán tartani.

A tisztítás teljesen vegyszermentes, és csak tiszta csapvizet igényel. Mivel a beton természetes anyag, szükség esetén előnyös lehet természetes kőhöz alkalmas kondicionálót is használni a tisztításhoz.

Ha a felületkezelés a Husqvarna Padlóvédelmi Rendszerrel történt, a padló fokozottan védett a foltok ellen, így a kiömlött folyadékok a legtöbb esetben nem hagynak nyomot, ha 30-45 percen belül feltörli azokat.

Galéria

Kivitelezőink munkái

Az épület típusa

Tyco Electronics Hungary, autóipari alkatrészeket gyártó elektronikai cég gyártósora.

Kiinduló felület állapota

Egy klasszikus viszonylag jó minőségű kéregerősített ipari padló.

Alkalmazott Superfloor technológia

Az elvárás itt egy políroztt, magasfényű és homogén hatású betonfelület, így a Superfloor Bronz padlótípus lett erre a tökéletes megoldás.

Betonsped Kft-Esztergom

Superfloor SATIN megoldásunk idő és költséghatékonyan varázsol bármilyen beton felületből gyönyörű, esztétikus padlókat.

Contact Us

Gallery