Epo-trend clever floor basic

A Basic az a padlómegoldás, amely jellemzően kéregerősített „Dry Shake” padlófelületekre alkalmazható. Kismértékű megnyitó csiszolást tartalmaz, felületnemesítő és polírozási lépésekből áll, tehát nem teszi láthatóvá a kővázat, apró só-bors hatású kavicsok megjelenhetnek a felületen.

Epo-trend Clever Floor ikon
A csiszolt beton kiváló választás csarnokokba

satin

Finoman csiszolt felső rétegével az Epo-trend Clever Floor BASIC a legegyszerűbb padlófajta. A beton szerkezetétől függően a kőszerkezet egyáltalán nem, vagy csak alig lesz látható. Az elkészült BASIC padló általában matt hatású, kopásálló. Kisebb igénybevételű helyiségekben érdemes alkalmazni.

Az Epo-trend Clever Floor-ként kialakított betonpadló azonnal használatba vehető, és kezdettől jellemző rá az egyenletesség, kiváló tisztíthatóság, jó súrlódási ellenállás, nagyfokú kopásállóság és kimagasló tartósság. A padlót rendkívül könnyű tisztán tartani.

A tisztítás teljesen vegyszermentes, és csak tiszta csapvizet igényel. Mivel a beton természetes anyag, szükség esetén előnyös lehet természetes kőhöz alkalmas kondicionálót is használni a tisztításhoz.

Alkalmazási területek:

  • régi betonfelületek felújítására
  • új betonfelületeken minden esetben nagyobb koptatási ellenállású, felületeket létrehozva. A nagyobb funkcionalitást és a hosszabb élettartamot biztosítva.
  • üzletek, raktárok, garázsok, üzemek, otthonok esztétikus padlójának kialakítására
Galéria
Epo-trend Clever Floor ikon

Kivitelezőink munkái

Az épület típusa

Tyco Electronics Hungary, autóipari alkatrészeket gyártó elektronikai cég gyártósora.

Kiinduló felület állapota

Egy klasszikus viszonylag jó minőségű kéregerősített ipari padló.

Alkalmazott Superfloor technológia

Az elvárás itt egy políroztt, magasfényű és homogén hatású betonfelület, így a Superfloor Bronz padlótípus lett erre a tökéletes megoldás.

Betonsped Kft-Esztergom

Superfloor SATIN megoldásunk idő és költséghatékonyan varázsol bármilyen beton felületből gyönyörű, esztétikus padlókat.

Contact Us

Gallery