HUSQVARNA SUPERFLOOR™ silver

A Husqvarna SUPERFLOOR Silver módszerrel matt betonpadló alakítható ki, melyben tisztán látható az aggregátum.

Konyhába való padló

SILVER

A Suerfloor Silver az a megoldás, amely rendkívüli és funkcionális tulajdonságokkal ruházza fel a betonpadlókat. Egészen mélyen csiszolt felületet kapunk a technológia használatával, szépen látható kővázzal és matt megjelenéssel.

A Husqvarna Superfloor™-ként kialakított betonpadló azonnal használatba vehető, és kezdettől jellemző rá az egyenletesség, kiváló tisztíthatóság, jó súrlódás, nagyfokú kopásállóság és kimagasló tartósság. A padlót rendkívül könnyű tisztán tartani.

A tisztítás teljesen vegyszermentes, és csak tiszta csapvizet igényel. Mivel a beton természetes anyag, szükség esetén előnyös lehet természetes kőhöz alkalmas szappant is használni a tisztításhoz.

Galéria

kivitelezőink munkái

Padlóservice Kft.- Maklár

Saját levében simított, viszonylag jó minőségű ipari padlóból.

Az épület típusa

Bosch gyártó üzeme, amely 16 000 m2. A kezelt felületre gyártósor lesz majd telepítve.

Alkalmazott Superfloor technológia

A területen a Superfloor Silver technológia lett alkalmazva a padló tulajdonos kérése alapján. Silver felületeknél jellemző a nagy síkpontosság, amelyet mélycsiszolással érünk el, és a matt, selyemfényű megjelenés.

Az eredmény

Egy rendkívül funkcionális és végletekig szofisztikált beton padló, amely rendkívül elnyerte a tetszését a megrendelőnek is.

Contact Us

Gallery